Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Spelregels

Deze spelregels van DatingOost zijn legale spelregels tussen jou en DatingOost.nl (DatingOost richt zich op man-vrouw relaties).
Dating Oost: dé datingsite voor singles boven de 40 jaar en woonachtig in en in de nabijheid van Oost-Nederland.

Deze spelregels hebben betrekking op het lid worden en gebruiken van de datingsite van DatingOost.nl. Bij het aangaan van een lidmaatschap bij DatingOost heb jij deze spelregels gelezen.

Wachtwoord: dit is het door 't lid zelf verzonnen woord.
Hiermee kan naast het normale inloggen toegang verkregen worden tot de datingsite met de daartoe behorende functies.

Profiel/karakteristiek: dit is jouw beschrijving, opgesteld door jou als lid en bevat kenmerken van jou als lid zoals het uiterlijk en wie je bent. Belangrijk is dat jij deze goed, zorgvuldig en uitgebreid invult.

Jij verklaart geen foto's van seksuele aard, groeps- of kinderfoto's anders dan van jezelf bij je profiel te publiceren. Jij verklaart tevens geen seksueel getinte teksten, ongepaste uitnodigingen/verzoeken of ordinaire berichten naar de ander te sturen (ook niet buiten de datingsite om). Zonder pardon, én bij klachten over jouw gedrag, wordt je profiel terstond verwijderd van Dating Oost en je IP adres geblokkeerd!

Alle profielen en foto's worden gecontroleerd na plaatsing en goed- of afgekeurd. Indien deze niet voldoen aan het doel en de geest van Dating Oost worden profielen of foto's zonder voorafgaande waarschuwing verwijderd.

Bij een datingprofiel horen foto's van jezelf. Dit betekent dus ook: geen huisdieren, geen auto's, geen foto's met kleinkinderen (let op de privacy). DatingOost is een datingsite met als doel het vinden van een duurzame man/vrouw relatie. Een datingsite is geen social media/Facebook....

Lid: jij als natuurlijk persoon, van 40 jaar of ouder, met wie een overeenkomst wordt gesloten en/of die gebruik maakt van de Dienst van DatingOost.nl.

Foto: Dé datingtip voor je profiel: plaats meerdere, recente, duidelijke en leuke profielfoto's. Foto's van huisdieren, natuur en evt. hobby's worden veelal verwijderd. Wij zijn geen Facebook, maar een datingsite. Ververs en vervang met enige regelmaat je foto's. Dit maakt je dating-profiel compleet.

Persoonlijke gegevens die jij hebt verstrekt zoals naam, adres, telefoonnummers, e-mailadres en bankrekeningnummer, zijn niet voor anderen zichtbaar. Zij kunnen indien van toepassing door jou te allen tijde worden gewijzigd. Ook kun je hiervoor hulp aanvragen via ons e-mailadres.

Om lid te worden van DatingOost moet je tenminste 40 jaar zijn en alle verplichte velden van de registratieformulieren invullen.

Het lidmaatschap van DatingOost is persoonlijk en niet overdraagbaar.

DatingOost plaats géén commerciële cookies!

Wanneer aan de voorwaarden voor registratie is voldaan, beschikt ieder lid over een wachtwoord. Deze is strikt privé en vertrouwelijk en mag niet met anderen worden gedeeld. DatingOost.nl kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor het verlies van je wachtwoord. Echter, een nieuw wachtwoord is altijd op te vragen via de homepage van Dating Oost. Deze wordt je dan toegestuurd.

De gegevens uit profielen/vragenlijsten uit de matchitems zijn zichtbaar.
DatingOost.nl verklaart deze gegevens niet voor andere doeleinden dan ter handhaving en verbetering van de diensten te zullen aanwenden en niet aan derden te verstrekken.
In het geval dat een lid deze gegevens verspreidt of gebruikt op een manier die in tegenspraak is met het doel van deze informatie, behoudt DatingOost.nl zich het recht voor om het account van het lid zonder voorafgaande kennisgeving te beëindigen.

Ter behoud van de privacy van de leden dien jij geen contactgegevens, d.w.z. alle gegevens die de identiteit, woon-of verblijfplaats of bereikbaarheid van jezelf of andere leden, URL in je datingprofiel, Facebookprofiel of mailadressen op te nemen en door te geven.

De informatie die jij geeft is vrijwillig en komt in een database van waaruit een match-combinatie mogelijk wordt en tot doel heeft jouw zoekproces te bevorderen.
Alle persoonsgebonden gegevens die DatingOost.nl nodig heeft om jou in te schrijven als lid, je echte naam / achternaam, adres, telefoonnummer en e-mailadres zijn niet voor andere leden zichtbaar. Wel zichtbaar zijn de gegevens die jij bij alle velden invult.

Jouw anonimiteit blijft bestaan als je met andere leden onderling berichten verstuurt. Jij hebt alleen zélf in de hand wanneer je dit doorbreekt.
Medewerkers van DatingOost.nl hebben toegang tot beperkte gegevens. Zij mogen geen gegevens doorspelen of verkopen en dienen de privacyregels te onderschrijven.

Adres, banknummer of betalingsgegevens worden onder bankgeheim behandeld, zodra jij tot betaling overgaat.
DatingOost.nl behoudt zich het recht voor om, in geval van misbruik, aan de hand van jouw IP-adres gegevens je aansluiting te achterhalen en/of te blokkeren.

DatingOost hanteert alleen een betaald lidmaatschap voor één jaar. Er zijn geen verdere kosten aan onze datingsite verbonden. Men betaalt niet voor credits.
Via Dating Oost kunnen alleen berichten via de chat verzonden worden. Geheel anoniem tussen de leden.

Het lid is als enige aansprakelijk wanneer de aanmeldingsgegevens door derden worden gebruikt en voor de handelingen of beweringen die via zijn/haar account worden gemaakt, ongeacht of deze al dan niet te goeder trouw zijn. Het lid vrijwaart DatingOost.nl tegen elke vordering van deze aard. Aangezien DatingOost.nl slechts beperkt beschikt over middelen waarmee de identiteit van de geregistreerden kan worden gecontroleerd, is DatingOost.nl bovendien niet aansprakelijk wanneer de identiteit van een lid door iemand anders wordt gebruikt. Als het lid redenen heeft om aan te nemen dat zijn/haar aanmeldingsgegevens of account door iemand anders worden gebruikt, dient DatingOost.nl onmiddellijk te worden geïnformeerd.

DatingOost.nl behoudt zich het recht voor leden te weigeren of te verwijderen. Een lid behoort zelf zijn profiel/account (=lidmaatschap) te verwijderen wanneer geen interesse meer bestaat tot verder internetdaten via Dating Oost.
Dating Oost behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande aankondiging 'slapende' leden/profielen, niet actieve accounts (=onbetaald) zonder pardon te verwijderen. DatingOost.nl wil een actieve datingsite zijn.

DatingOost.nl behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande aankondiging inschrijvingsvereisten en tarieven van diensten of producten die op de site worden aangeboden te wijzigen.

Jij zal DatingOost.nl niet of op enigerlei wijze gebruiken of doen gebruiken voor onrechtmatige handelingen, het plegen van strafbare feiten en/of voor handelingen die in strijd zijn met algemeen geldende normen en waarden.

Indien je merkt, of het vermoeden hebt, dat derden zich op oneigenlijke wijze toegang hebben verschaft tot DatingOost.nl verzoeken wij je dit zo spoedig mogelijk aan ons te melden.

Profiel terugplaatsen?
Heb jij spijt van het verwijderen van je datingprofiel op DatingOost?
DatingOost kan dit eventueel terugplaatsen. Kosten hiervoor zijn €35,-.dating oost datingsite dating oost nederland dateplaats datingoost nederland datingsite almelo enschede winterswijk ulft doetinchem avg avg privacy

bureau taz nijverdal natasja datingsite datingoost dating oost nederland internetdating datingsite hengelo deventer apeldoorn datingoost vaassenbureau taz nijverdal natasja datingsite datingoost dating oost nederland internetdating datingsite hengelo deventer apeldoorn datingoost vaassenbureau taz nijverdal natasja datingsite datingoost dating oost nederland internetdating datingsite hengelo deventer apeldoorn datingoost vaassenbureau taz nijverdal natasja datingsite datingoost dating oost nederland internetdating datingsite hengelo deventer apeldoorn datingoost vaassen


bureau taz nijverdal natasja datingsite datingoost dating oost nederland internetdating datingsite hengelo deventer apeldoorn datingoost vaassenDating oost nederland op dateplaats is speciaal opgezet om jou aan een leuke en passende date te helpen! Vele leden schrijven zich in op deze dateplaats, en daardoor heb jij de kans die persoon te vinden die ook écht bij jou past en als het even kan bij jou in de buurt woont! Dating oost nederland dateplaats helpt jou hopelijk in je zoektocht naar een passende match.

Starten met dating oost nederland

Om het onderdeel Dating oost nederland op te kunnen starten dien je je eerst geheel gratis in te schrijven. Inschrijven en daten bij dating oost nederland dateplaats is echt volledig gratis, dus ook voor wat betreft Dating oost nederland kun je gratis gebruik maken. Eénmaal ingeschreven geef je eenvoudig jouw zoek voorkeuren aan en onze interne zoekmachine zoekt voor jou de leukste personen. Wil je terugschrijven, dan heb je wel een betaald lidmaatschap nodig. Bij ons geen trucjes.

Lekker ontspannen neem je een kijkje op al onze profielen, geheel ongedwongen. Het is erg eenvoudig en als je vragen of support nodig hebt, kun je altijd geheel vrijblijvend en gratis bij ons terecht. Onze support afdeling helpt je graag, zo maken we samen een succes van onze community. Laat ons dus graag weten wat je vindt!

Denk je een passende match gevonden te hebben? Hij/zij ontvangt het bericht en kan reageren, op deze manier kom je met elkaar in contact. Via dating oost nederland dateplaats kun je erg eenvoudig berichten uitwisselen met zoveel personen als jij zelf wilt. Klikt het en vertrouw je elkaar dan kan je ook emailadres of telefoonnummer uitwisselen.
Dateplaats van Dating oost is ourtime nederland Dateplaats is een geweldige manier om een date te ontmoeten.

Registreren voor dating oost nederland ourtime

Het is jóuw tijd, our time!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan snel in bij dateplaats van dating oost nederland Dating oost nederland dateplaats dateplaats dateplaats dating oost nederland dating oost nederland ourtime ourtime dateplaats dateplaats dateplaats